Weboldal készítés Debrecen kapcsolat

Töltsd ki az alább űrlapot,

vagy hívj most, az gyorsabb: +36305990999

Küldj üzenetet:

Személyes adatok kezelése *

Adatvédelmi szabályzat *

14 + 2 =

Gyakori kérdések

Én nem értek ehhez az egészhez, hogyan lesz weblapom?

Semmi gond, Te a saját szakmádhoz értesz, mi pedig a weboldal készítés szakértői vagyunk.

Neked nem kell informatikai szakzsargonnal foglalkoznod, egyszerűen csak elmondod, hogy milyen milyen igényeid vannak. Mi azért dolgozunk, hogy egy profi weblapot készítsünk vállalkozásodnak. 

A weboldal készítés lépéseiről itt olvashatsz.

Mikorra fog elkészülni a weboldalam?

Egy általános weboldal elkészítése nagyjából 1 hét.

Ezt a határidőt csak akkor tudjuk tartani, ha a weboldal elkészítéséhez szükséges minden tartalom (pl. menüpontok, szövegek, képek) időben rendelkezésre áll.

Ha bonyolultabb oldalról beszélünk, vagy webshopot szeretnél, az sem akadály, de ebben az esetben több idővel kell számolnod. Kérd részletes ajánlatunkat.

Mennyibe kerül a honlapkészítés?

Ez egy nagyon jó kérdés, mivel mindenkinek pénz a pénz.

Viszont anélkül felelőtlenség lenne árat mondani, hogy nem ismerjük az igényeid. (Általános honlapkészítés árak itt olvashatók.)

A javaslat az, hogy hívj fel, vagy írj nekünk. Telefonszámom megtalálod ezen az oldalon, ajánlatkéréshez pedig kattints ide.

Kell-e személyesen találkozni a honlapkészítés során?

2002 óta foglalkozunk weboldalak készítésével és a tapasztalat azt mondja, hogy általában nem szükséges a személyes találkozás.

Interneten dolgozunk, telefonon, e-mailben mindent meg tudunk beszélni, ezzel időt spórolunk neked, így tudsz a vállalkozásoddal foglalkozni. 

Természetesen igény esetén tudunk személyesen is találkozni Debrecenben, előzetes egyeztetés után.

Fogom-e tudni én is szerkeszteni az elkészült weboldalt?
Természetesen igen, mivel WordPress weboldalakkal dolgozunk.

A weboldal átadása után fogsz kapni egy felhasználónevet és egy jelszót, amivel be tudsz lépni a weboldal adminisztrációs felületére és azon keresztül tudod módosítani.

Természetesen kapsz egy részletes kezelési útmutatót is adunk, és ha elakadnál, akkor is segítünk. Vagy igénybe veheted honlap karbantartás szolgáltatásunkat.