Olcsó tárhely

Olcsó tárhely vagy drága tárhely

Ha szeretnél egy weboldalt, első lépés a domain foglalás.  A domain nevekről korábbi cikkünkben találsz információkat: mi a domain? A domain név választás fontos, hiszen egy beszédes domain név alapvetően sikerre viheti az üzleted. De ez még kevés. Szükséged lesz tárhelyre is. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy olcsó tárhely vagy drága tárhely szükséges ahhoz, hogy profi legyen a WordPress weboldal.

olcsó tárhely

De tényleg csak azon múlik, hogy olcsó tárhely, vagy drága tárhely? Minden a pénzről szól?

Lehet egy olcsó tárhely annyira megbízható, hogy pénzt tudj vele keresni? A válasz az, hogy IGEN. Egy olcsó tárhely is ki tudja szolgálni a weboldalad. Persze ehhez van néhány alapvető dolog, amit az olcsó tárhely szolgáltatónak biztosítania kell. nézzük meg, melyek ezek.

 

Olcsó tárhely választás

Nézzük az olcsó tárhely legfontosabb tényezőit:

  • Gyors oldalbetöltési idő
  • Megbízható üzemidő (rendelkezésre állás)
  • Profi ügyfélszolgálat

 

olcsó tárhely választás

Gyors oldalbetöltési idő

Amikor valaki megnyitja az oldalad, kb. 3 másodpercet hajlandó várni ahhoz, hogy az oldalad betöltődjön, különben továbblép és a konkurenciádnál költi el a pénzét.

 

Megbízható üzemidő (rendelkezésre állás)

Olcsó tárhely, vagy drága tárhely, mindkét esetben egyformán fontos a rendelkezésre állás. Hiszen ha a látogató nem éri el a weboldalad, akkor nem látja a kínálatod, és nem nálad fog vásárolni. Legalább 99,9 %-os rendelkezésre állás szükséges.

 

Profi ügyfélszolgálat

Ha bármi problémád van az olcsó tárhely szolgáltatással, vagy weboldaladdal kapcsolatban a support, vagyis az ügyfélszolgálat lesz segítségedre. Ezért fontos, hogy hozzáértő szakembereket alkalmazzanak, és a problémádra gyors megoldást találjanak.

Kérd honlapkészítés Debrecen árajánlatunkat, és olcsó tárhely szolgáltatásunk is rendelkezésedre áll.

 

Olcsó tárhely – létezik ilyen?

Sokan azt gondolják, hogy a minőségi hosting drága dolog, de ez nem feltétlenül van így. A versenynek köszönhetően egyre több szolgáltató nyújt olcsó tárhely szolgáltatást. Ezektől a cégektől megfelelő ár/érték arányú szolgáltatást kaphatsz a weboldalad elhelyezésére.

olcsó tárhely weboldal

Ha az olcsó tárhely szolgáltatás megfelel az előbb említett kritériumoknak (gyors oldalbetöltési idő, profi ügyfélszolgálat, 99,9 %-os rendelkezésre állás), akkor jó választás lehet. Esetleg nézd meg a referenciákat.

 

Olcsó tárhely vagy ingyenes tárhely?

Nyilván mindenki pénzből él. Keressük az olcsót, de ne essünk át a ló túlsó oldalára, ami az ingyenesség (vagyis ingyenes tárhely).

De kérdem én: az ingyenes dolgok jók? Lehet, de…

De nézzük, mivel járhat az ingyenes tárhely:

  • Bármikor megszűnhet az oldalad elérhetősége: mivel ingyenes a tárhely, nincs semmi kötelezettség vállalás
  • Nincs support: ingyenes tárhely esetén nem fogsz kapni támogatást
  • Reklámok: szeretnéd reklámozni más szolgáltatását weboldalad? Esetleg egy konkurensedét? Az ingyenes tárhely szolgáltatás sokszor reklámhoz kötött.

Az én javaslatom az, hogy kerüld az ingyenes tárhelyet, helyette inkább az olcsó tárhely az alternatíva.

 

Az olcsó tárhely nem feltétlenül jelent alacsony minőséget

Csak azért mert olcsó tárhely, nem feltétlenül gagyi.

olcsó tárhely minőség

A hosting szolgáltatás típusairól itt olvashatsz. A legtöbb WordPress weboldal nem használja ki a rendelkezésére álló erőforrást, ezért a megosztott hosting szolgáltatás az olcsó tárhely lehetőségét nyújtja neked.

Profi tárhely szolgáltató esetén az olcsó tárhely szolgáltatás ugyanolyan megbízhatósággal és üzemidővel működhet, mint a dedikált hosting, vagy a virtuális szerver hosting.

Lehet, hogy a weboldalad az elején olcsó tárhely segítségével, alacsony költségekkel is el tud indulni, de a későbbiekben nagyobb csomagra tudsz váltani. És ezt néhány kattintással…

 

Olcsó tárhely – de csak az elején?

Találkoztam már olyan tárhelyszolgáltatóval, aki úgy ajánl olcsó tárhely szolgáltatást, hogy az elején, vagy az első évben kedvezményes áron kínálja a szolgáltatást, a következő években pedig megemeli a díjat.

Amire figyelned kell, hogy nézd meg a további évek kínálatát is. Ne dőlj be az olcsó tárhely kínálatoknak ilyen esetekben.

Vagy ha költségtakarékosság szempontjából veszed igénybe az olcsó tárhely szolgáltatót, akkor ez esetben számolj a további évek megnövelt díjával.

 

Amit tőlünk kaphatsz

Cégünk WordPress alapú weboldalak készítésével foglalkozik, mindezt a legkedvezőbb árakon, és profi tárhely szolgáltatóval, korrekt feltételekkel.  

olcsó tárhely WordPress

Kérd honlapkészítés Debrecen árajánlatunkat most!  

 

Kérj ajánlatot weboldal készítésre

Telefonon: 30/599-09-99

vagy töltsd ki az alábbi űrlapot:

Személyes adatok kezelése *

Adatvédelmi szabályzat *

5 + 7 =