Honlap karbantartás

Honlap karbantartás Debrecen

Honlapkészítés Debrecen szolgáltatásunk megrendelése és a weboldal elkészítése után sem hagyunk magadra, utána is számíthatsz ránk: honlap karbantartás Debrecen szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésedre.

Ahogyan egy megvásárolt autót ugyanúgy egy weboldalt is karban kell tartani időközönként. Az autónál meghatározott futásteljesítmény, vagy idő után cserélni kell a motorolajat, a szűrőket, és időnként az sem árt, ha ránézünk a gumik állapotára. Ha nem végezzük el az időszakos karbantartásokat, elképzelhető hogy a későbbiekben nagyobb árat fogunk fizetni feledékenységünkért.

Nincs ez másként a weboldalaknál sem, a honlap karbantartást nem szabad elhanyagolni. Egy weboldalnál el kell végezni a frissítéseket, gondolok itt a tartalomkezelő rendszer frissítésére a sablonokra és a bővítményekre egyaránt.

Hogy miért van szükség honlap karbantartás elvégzésére? Amikor igénybe veszed honlapkészítés Debrecen szolgáltatásunkat, a legfrissebb verziójú szoftvereket telepítjük és azokat használja az oldal. Azonban az élet nem áll meg, újabb és újabb szoftver verziók jönnek, éppen ezért szükséges, hogy mindig a legfrissebbet használja weboldalad.

 

Mi történik abban az esetben, ha honlap karbantartás elmarad?

A válasz erre a kérdésre nem egyértelmű. Ha igénybe vetted weboldal készítés szolgáltatásunkat, kedvezményes ajánlatunkat veheted igénybe honlap karbantartás Debrecen szolgáltatásunkra. Mivel a honlap karbantartását Te magad is el tudod végezni, ezt nem fogjuk rád tukmálni, kérd erre vonatkozó ajánlatunkat.Viszont semmiképp ne feledkezz meg az időszakos frissítésekről!

Az autó is lehet, hogy az előírt 15, vagy 30 ezer kilométeres szerviz után még elmegy pár ezer kilométert mindenféle probléma nélkül. Viszont ha nem foglalkozunk az időszakos karbantartással, akkor elképzelhető, hogy egy sokkal költségesebb javítás vár ránk.

A weboldalaknál hasonló a helyzet. A honlapkészítés Debrecen csapata ajánlja a havi frissítést, persze ez nem azt jelenti hogy havonta tönkre fog menni a weboldal, de előfordulhat hogyha a honlap karbantartása nem történik meg, akkor szétesik az oldal, vírustámadás éri, vagy fel törhetik azt. Ebben az esetben egy ilyen weboldalt kijavítani sokkal költségesebb, mint hogyha a honlap karbantartás időben el lett volna végezve.

Ha nem történik meg a honlap karbantartás, akár támadás áldozatává is válhat a weboldal

Akkor ez azt jelenti, hogy a honlap karbantartás házilag is elvégezhető?

A válasz erre a kérdésre egyértelműen igen. A weboldal átadása után rendelkezésedre bocsátunk egy részletes leírást arról, hogyan tudod a frissítéseket elvégezni. Ebben a leírásban minden részletesen benne van, ami szükséges ahhoz, hogy a honlap karbantartás házilag is elvégezhető legyen.

A honlap adminisztrációs felületére belépve frissíteni kell a tartalomkezelő rendszert, az ahhoz tartozó sablonokat, és a bővítményeket. Ügyfeleinknek – ahogyan már korábban is volt róla szó- akik igénybe vették honlapkészítés Debrecen szolgáltatásunkat, kedvezményesen vállaljuk a honlap karbantartását, ha úgy döntenek hogy ezt a feladatot inkább ránk bízzák.

Mennyibe kerül a honlap karbantartás?

Ha ránk bíznád a honlap karbantartás feladatát, akkor bizonyára érdekel, hogy milyen árakon dolgozik a honlapkészítés Debrecen csapata? Mind a honlapkészítés Debrecen mint pedig a honlap karbantartás Debrecen úgy árainkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink számára mindez megfizethető legyen.

A honlap karbantartás díja alapvetően attól függ, hogy milyen gyakorisággal szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást. Így szerződhetünk havidíjas, vagy negyedéves karbantartásra is. De választhatod óradíjas honlapkarbantartás szolgáltatásunkat is Debrecenben és környékén.

A havidíjas karbantartás előnye, hogy szerződött ügyfeleinknek ez előre kalkulálható és megtérülő befektetést jelent.

Kérd árajánlatunkat honlap karbantartás szolgáltatásunkra.

 

 

Kérj ajánlatot weboldal készítésre

Telefonon: 30/599-09-99

vagy töltsd ki az alábbi űrlapot:

Személyes adatok kezelése *

Adatvédelmi szabályzat *

12 + 14 =