WordPress weboldal

WordPress weboldal előtt

Van egy jó terméked, vagy szolgáltatásod, és tudod azt, hogy nem létezel, ha nem mutatod meg kínálatod az Interneten. Mielőtt ügyfeleim a WordPress weboldal mellett döntenek, jó néhány lehetőséget végiggondolnak, esetleg végig is járnak:

 1. “Nem csinálok honlapot, majd a Facebook…” – de aztán rájössz, hogy nem vesznek komolyan honlapkészítés nélkül, a Facebook meg önmagában kevés.
 2. “A haverom / ismerősöm, unokatestvéres, stb… megcsinálja ingyen” – de aztán megtapasztalod, hogy az ingyen honlapkészítés a legdrágább honlapkészítés. Ugyanis mivel szívességből történt a munka, nem lehet számonkérni senkin, és ha módosítani kell, akkor arra is heteket kell várni.
 3. “Megtanulom és megcsinálom én” – az első kudarcok után csökken a motiváció és rájössz, hogy a honlapkészítés is egy szakma, és sokkal több pénzt tudsz keresni azzal, ha a saját szakmáddal foglalkozol.
 4. “Megbízok egy céget, akik elkészítenek egy egyedi weboldalt” – aztán meglátod az árakat, és majdnem leülsz, hogy profi honlapkészítés Debrecen címszóval 200-300 ezer forintot kérnek el tőled.
 5. “WordPress weboldal – ez a jó megoldás. Keresek egy profi WordPress honlapkészítés specialistát” – és igen, meg fogod tapasztalni, hogy ez a jó megoldás. Gyors, költséghatékony, saját magad által szerkeszthető weboldal. Ez a WordPress weboldal.

 

WordPress weboldal – de mi a WordPress

A WordPress az egyik legnépszerűbb módja és eszköze a weboldal vagy blog létrehozásának. Ez a legnépszerűbb nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, ami az Interneten elérhető. Ha a statisztikákat nézzük, akkor a weboldalak kb. 30 %-a WordPress tartalomkezelőt használ.

Wordpress weboldal logó

A WordPress weboldal gyorsan és gazdaságosan elkészíttethető, nagyon jól tesztre szabható és sok feladatra alkalmas:

 • legyen az blog,
 • egyszerű weboldal,
 • céges weboldal,
 • webshop,
 • fórum,
 • tagsági oldalak

és még sorolhatnánk. Szabadjára engedheted a fantáziád.

 

WordPress weboldal készítés előtt

A WordPress weboldal elkészítése előtt szükséged lesz arra, hogy kiválassz egy jól csengő domain nevet, ami a domain regisztráció ellenőrzés során kiderül, hogy szabad-e, vagy már valaki más használja.

Ha a domain név szabad, jöhet a domain foglalás, és a tárhely kiválasztása. Vannak olyan tárhely szolgáltatás, ami speciálisan WordPress weboldal elkészítésére van optimalizálva, de ha nincs, akkor se legyen kizáró szempont.

wordpress weboldal hosting

A WordPress telepítése nem bonyolult dolog, néhány perc alatt elvégezhető, azonban a WordPress weboldal beállításaira már több időt kell szánni, ezért érdemes szakemberre bízni.

 

WordPress weboldal telepítése

A WordPress weboldal elkészítéséhez szükség van a tárhely hozzáférésre. Ezt a webtárhely szolgáltatódtól emailben fogod megkapni.

A WordPress weboldal telepíthető webes program segítségével (Pl. cPanel), de FTP-n keresztül is. Tehát amikor kérjük tőled a hozzáférést, ilyen szavak lesznek benne. Ezzel neked nem kell foglalkozni, ez a honlapkészítés Debrecen specialistáink feladata lesz.

 

WordPress weboldal kialakítása

A WordPress weboldal kialakításához a segítségedre lesz szükségünk. Mi a honlapkészítésben vagyunk profik, a Te szakmádhoz nem biztos, hogy értünk.

Szóval először is szükségünk lesz a menüpontokra, amik felkerülnek a weboldaladra. A menüpontok tulajdonképpen a WordPress weboldal témáinak összefoglalása, amiről szól az oldal. (Pl. Rólunk menüpont – lehet a cég bemutatása, a kapcsolat menüpontba pedig jöhetnek az elérhetőségek.)

Ha megvannak a menüpontok, jöhetnek a WordPress weboldal szöveges tartalmai. Vagyis meg kell írni a szöveget az oldalra. Ezt lehet ad-hoc jelleggel, írunk valamit, de meg lehet írni úgy is, hogy az olvasásra és akcióra ösztönözze a látogatót. (Ez utóbbiban a honlapkészítés Debrecen segítséget tud nyújtani.)

Wordpress weboldal készítése

Szükség lesz még képekre is a WordPress weboldal készítés során. Közhely már, de a honlapkészítés során képeket is kell használni. Egyrészről esztétikailag szebb, ha egy weboldalra képek is felkerülnek, másrészről a Google kereső is jobban értékeli ezeket a weboldalakat. A képek beszerzésében, elkészítésében is segítünk.

 

WordPress weboldal feltöltése

A WordPress weboldal egyszerű kezelő felülettel rendelkezik, így feltöltése nem bonyolult feladat, ezért ezt a tartalomkezelőt használjuk már évek óta.

Megrendeléskor a feltöltést honlapkészítés szakembereink végzik, azonban a későbbi tartalom feltöltést, vagy módosítást már Te is el tudod végezni.  A WordPress weboldal kezelése kb. olyan nehézségű, mintha egy Facebook oldalt szeretnél kezelni, vagy oda egy képet feltölteni. Magyarul egyszerű a kezelése.

Vagyis ha szeretnél honlapodra képeket, szövegeket, vagy akár videókat feltölteni, azt néhány kattintással meg tudod tenni. Ha nálunk rendeled meg a WordPress weboldal elkészítését, akkor még részletes dokumentációval is ellátunk honlapod adminisztrációs felületének kezeléséhez. WordPress oldal létrehozása témában itt olvashatsz bővebben.

 

WordPress weboldal karbantartása

Dönthetsz úgy is, hogy a WordPress weboldal karbantartását, frissítését ránk bízod. Természetesen erre is van lehetőség. Weboldal készítés Debrecen specialistáink állnak rendelkezésedre, akár eseti megbízásos formában, akár havi átalánydíjas megoldással.

 

Kérd honlapkészítés Debrecen árajánlatunkat.

 

Kérj ajánlatot weboldal készítésre

Telefonon: 30/599-09-99

vagy töltsd ki az alábbi űrlapot:

Személyes adatok kezelése *

Adatvédelmi szabályzat *

11 + 6 =